Kvalitetsmøbler til alle

Håndbyggede møbler i dansk design, med vores egen produktion i Sverige. Alle valg af materiale er gjort med fokus på den bedste kvalitet - for at give dig et møbel, du vil elske længe.

fLERe Mennesker skal have mulighed for at investere i god kvalitet

Vores idé og vision er baseret på, at flere mennesker skal have mulighed for at investere i designmøbler af høj kvalitet. Vi ønsker at skabe kvalitets møbler - som du ønskerat have i dit hjem. Vi mener, at tidløst design og materialer af god kvalitet, er den rigtigr vej frem for et bæredygtige samfund.Vi ønsker at tilbyde et mere tilgængelig pris, så flere mennesker kan investere i kvalitetsmøbler. Dette gør vi ved at bruge distrubiere vores møbler uden forhandlere. Uden forhandlere behøver du ikke betale en unødvendig høj pris

Vores KONCEPT

Vores kunder er beviste om deres måde at konsumere på, ønsker kvalitetsmøbler der er producet lokalt og på en etisk bæredygtig måde. Vi er en del af fremtidens virksomheder, der skal sikrer en mindre og håldbar produktion, der er sund og bæredygtig for både mennesket og miljøet.Vores mål er ikke at opnå høje marginaler og nå bredt, men at være der for den bevidste forbruger der ønsker at invistere i fremtiden. Derfor vil vi ikke være i alle hjem, men hos dem der deler vores synspunkter.

DET LANGSIGTIGE PERSPEKTIV OG GLÆDEN VED AT SKABE

Vi konsumere mere og mere, og hvad der er trendy i dag ændres ofte om et par måneder. Det er let at købe billige møbler, fordi masseproduktion på fabrikker i andre lande gør det muligt at skubbe priserne ned - og udbuddet er stort. Vi mener, at det stjæler fokus fra omsorgen og glæden ved at skabe. Vi er en nystartet lille virksomhed, der ønsker at finde en vej tilbage til produktion og skabelse, der giver større værdi både nu og i fremtiden. Vi vil have dig til at se på et Bogaard-møbler, kende historien og tankerne bag det. At du har købt noget, som du sætte pris på i lang tid, og hvis værdi ikke forsvinder med årene.

VORES MØBLER

Se alle vores møbler, samt produktinformation her.